De belangrijkste onderwerpen van Monique Ankersmid voor haar pasteltekeningen zijn dieren, planten en bloemen. Foto: PR.
De belangrijkste onderwerpen van Monique Ankersmid voor haar pasteltekeningen zijn dieren, planten en bloemen. Foto: PR. Foto: Picasa

Expositie pasteltekeningen van Monique Ankersmid

Expositie pasteltekeningen van Monique Ankersmid

RUURLO – Monique Ankersmid uit Hengelo (G) exposeert haar pasteltekeningen tot en met 30 juni in kerkelijk centrum De Sprankel aan de Domineesteeg in Ruurlo. Monique Ankersmid is geboren in Keijenborg, maar woont al jaren in Hengelo (G). Als kind was tekenen haar grote hobby, zij tekende op alles wat ze tegenkwam zelfs op witte muren. Op latere leeftijd bezocht zij de Kunst4daagse in Baak waar ze de werken van kunstenares José Spiek zag. Monique Ankersmid was erg onder de indruk van haar werk en besloot les bij haar te nemen voor pasteltekenen. Sinds kort is ze ook begonnen met portretten, wat ze heel boeiend vindt. Het werken met pastel is haar passie geworden wat ze als het even kan bijna dagelijks beoefent. De belangrijkste onderwerpen in haar werk zijn dieren, planten en bloemen. Meer informatie en reacties op: monique.bergervoet@kpnmail.nl.