Roon Staal. Foto: Fashion Catch
Roon Staal. Foto: Fashion Catch

Wintertour brengt Roon Staal naar Vorden

Wintertour brengt Roon Staal naar Vorden

VORDEN - Na een kersttour in december speelt de internationaal vermaarde zanger/pianist Roon Staal tijdens zijn wintertour onder andere het bekendere werk van zijn, inmiddels, elf albums. Op zondag 2 februari verzorgt hij een concert in de Dorpskerk in Vorden.

Naast zijn concertreeksen in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (o.a. Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten. Help Me Through The Night, Stay With Me 'Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn enkele van de songs die voorbijkomen.
Tijdens zijn wintertour van 29 januari t/m 23 februari doet hij in totaal zeventien locaties in Nederland aan. Het concert in de Vordense Dorpskerk begint om 16.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang open.
Alle informatie over Roon Staal, zijn tour en het concert in Vorden is te vinden op de website. Reserveringen eveneens via de website of via tel. 06-30025992. Bij het reserveren van kaarten bestaat de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire aan te vragen.


www.roonstaal.com