Badmintonsterren gezocht

Badmintonsterren gezocht

BRONCKHORST - Sinds 15 november 2019, is er in de gemeente Bronckhorst een nieuwe badminton vereniging opgericht, die voortkomt uit de vier verenigingen uit de gemeente Bronckhorst: BC Zelhem, Flash Vorden, BC Steenderen en Hengelose BC vormen de vereniging Bronckhorst Badmintont Samen (BBS).

Het doel is om in het oosten van Nederland competitie te gaan spelen, de sport in competitievorm staande te houden in de gemeente en het naar een hoger niveau te tillen. Competitie in de ruimste zin van het woord. Of het nu bondscompetitie is of een recreanten competitie, alles is mogelijk. Ook voor de jeugd worden er mogelijkheden gecreëerd om de sport in team verband te gaan beoefenen.

Wie in het verleden al eens een aardig shutteltje geslagen heeft en de sport weer op wil pakken, is van harte uitgenodigd om bij één van de onderstaande verenigingen, vrijblijvend het een paar keer te proberen. Mensen zonder ervaring, die het iets lijkt om het badmintonnen eens te gaan proberen, zijn ook harte welkom bij één van de onderstaande clubs, zij hebben ervaren mensen bij de club en veelal een gediplomeerde die je van alles over badminton kan vertellen. Rackets en shuttles zijn aanwezig als je die nog niet hebt, dus de drempel is laag.

Op de maandagavond ben je welkom vanaf 20.00 uur in Zelhem in sporthal de Pol. Op de dinsdagavond voor de jeugd vanaf 18.30 tot 19.30 uur en senioren vanaf 19.30 uur in sporthal de Kamp in Hengelo. Op de donderdagavond vanaf 19.45 uur in sporthal 't Jebbink te Vorden en van 18.30 tot 20.00 uur voor de jeugd in Steenderen en vanaf 20.00 uur voor de senioren in sporthal 't Hooge Wessel. Dan is er voor de jeugd op de zaterdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur nog de mogelijkheid in Vorden kennis te komen maken.

Kijk op de websites voor meer informatie of mail info@bbsamen.nl.


www.flash-vorden.nl

www.bczelhem

www.bcsteenderen.nl

www.hengelosebc.nl