Het Brook Duo. Foto: PR
Het Brook Duo. Foto: PR Foto:

Brook Duo in Vorden

VORDEN - Vrolijke en sfeervolle liedjes in Duits-Oostenrijkse stijl: daarmee treedt op zondagmiddag 2 februari het Brook Duo op in het Vordense Kulturhus.

Vorig jaarstond dit zangduo voor het eerst op de zondagmiddag geprogrammeerd hetgeen zeer gewaardeerd werd door de liefhebbers. Gert-Jan Oplaat en Anita Bolink zingen in het 'Maarkels'. Geen zorgen voor de luisteraars want het Markelose dialect verschilt niet veel van het Achterhoeks.

Vorig jaar vierde het Brook Duo het dertigjarig bestaan, al die jaren met Gert-Jan Oplaat in de basis. Voor dat hij op tournee ging met Anita Bolink toerde hij ruim vijftien jaar met Hennie Tijink. Ooit begon hij samen met buurjongen Jan Henk Berendsen. Dertig jaar op de planken staan en een enorme schare liefhebbers steeds weer te vermaken met liedjes is natuurlijk geweldig. Maar ook wie het duo nog niet kent heeft gegarandeerd een fantastische zondagmiddag.

Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus of de Bruna, beiden aan de Raadhuisstraat in Vorden. Wie wat verder weg woont kan ook kaarten reserveren met een e-mail aan het Kulturhus via onderstaand mailadres.


info@dorpscentrum vorden.nl