Zangeres Deborah Carter met haar band treden op bij Jazz in het Kasteel te Vorden. Foto: PR
Zangeres Deborah Carter met haar band treden op bij Jazz in het Kasteel te Vorden. Foto: PR

Jazzconcert met zangeres
Deborah J. Carter

VORDEN - Jazz in het Kasteel is een nieuw programma van de Keuken van Hackfort, dat op 26 januari van start gaat met een jazzconcert in Kasteel Hackfort aan de Baakseweg 8 in Vorden. De eerste gast is Deborah J. Carter. De opening zal worden verricht door wethouder Buunk. Aanvang 15.00 uur.

Deborah Carter is geboren in Amerika en groeide op in Hawaii en Japan. Deze Amerikaanse jazzdiva behoort al jarenlang tot de top van de Nederlandse en internationale jazzscene. Zij toert regelmatig met haar trio en als gastzangeres langs jazzclubs, festivals, TV- en radioshows in Europa en Aziƫ en geeft onderwijl overal waar zij komt masterclasses. Momenteel doceert zij jazzvocals op het Musikene Conservatorium in San Sebastian, Spanje.
Deborah Carter neemt haar multiculturele ervaring mee in haar muziek en legt graag dwarsverbanden tussen de verschillende muzikale culturen in de wereld. Zij maakt uitstapjes naar pop, latin en gospel en verbindt deze moeiteloos met haar unieke stijl van zingen. Zij bracht zeven albums uit onder haar naam, onder andere 'Daytripper', met haar jazzversies van Beatlesnummers. Naast bekende jazzstandards zullen ook daarvan enkele voorbeelden worden uitgevoerd.

Reserveer voor concert en/of diner via info@keukenvanhackfort.nl. Dit evenement wordt georganiseerd door It's Time for Jazz uit Zutphen in samenwerking met Kasteel Hackfort en Het Klavier in Vorden.