Oecumenische viering Raad van Kerken

VORDEN - Zondagmorgen 19 januari om 10.00 uur is er in de Christus Koningkerk een dienst van de Raad van Kerken Vorden/ Kranenburg. Deze zal in het teken zal staan van de week van gebed voor de eenheid van de christenen, die elk jaar wereldwijd gehouden wordt.

Protestant en Katholiek Vorden komen op deze zondag samen in een gemeenschappelijke viering in de Christus Koningkerk en in de Dorpskerk zal er dan geen dienst zijn.

Voorgangers zijn ds. Ruben den Hertog en pastoraal werker Marga Engelage-van Langen. Muzikale medewerking is van Vokate onder leiding van Ton van Westing en Erna Groet. Het orgel wordt bespeeld door Mirjam Berendsen.

Verder is er medewerking van de leden van de liturgische commissie van de Raad van Kerken en ook voor de kinderen zal er genoeg te beleven zijn; voor hen is er een eigen invulling tijdens de viering. Dus een ieder van jong tot oud zal zich er thuis voelen.

Na afloop is er koffie/thee en fris en kan er nog gezellig nagepraat worden. De Raad van Kerken nodigt een ieder hierbij van harte uit.