Openluchtdienst Eldrik

ELDRIK - Zondag 7 juli van 10.00 tot 11.00 uur vindt er in Eldrik, Eldrikseweg 22, een openluchtdienst plaats met het thema 'onmisbaar op reis'.

Voorganger is dominee Joop Jansen Schoonhoven. Muzikale ondersteuning komt van de Blazers van muziekvereniging Hummelo en Keppel. Na de dienst is er voor iedereen een gratis ijsje van IJssalon Hendrick, en natuurlijk koffie en thee en limonade. Graag eigen beker en stoel meenemen. Tijdens de dienst gaan de kinderen een spel doen met betrekking tot het thema en je mag iets meenemen van thuis dat je absoluut in je rugtas – die je krijgt – wilt meenemen als je op pad gaat.


Repair Café Hoog-keppel ook in de zomermaanden geopend

HOOG KEPPEL- Ook tijdens de komende vakantiemaanden staan de vrijwilligers van het Repair Café Hoog-keppel klaar om reparaties uit te voeren. Voor het verstellen van uw kleding, het repareren van uw prachtige oude schemerlamp of het herstellen van kleine houten voorwerpen enzovoort. Het Repair Café in Hoog-Keppel is elke eerste donderdag van de maand geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur en wordt gehouden in de huiskamer van de Stichting Welzijn Drempt, Hummelo & Keppel. Het adres is: Burg. Van Panhuysbrink 1.