Soulmania bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdag 27 maart zal Soulmania tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.

De band Soulmania is een Commitments-tribute band en speelt de soulmuziek uit de Ierse film The Commitments uit 1993. Oude Amerikaanse soul met een Europees randje. De band bestaat uit ervaren en gedreven muzikanten en heeft een 'klassieke' soulbezetting met één zanger, 3 zangeressen en een brasssectie. Het geheel leunt op een strakke basis van bas, gitaar, drums en toetsen.

LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via www.ideaal.org of via Facebook/Youtube. Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via www.ideaal.org/live of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


Openstelling kledingbank

ZELHEM - Op zaterdag 30 maart is de kledingbank aan de dr. Grashuisstraat 15 in Zelhem weer open van 10.00 tot 12.00 uur. Er is volop keus in zomerkleding voor alle leeftijden. De kosten bedragen 1 euro per stuk. Inleveren van kleding (schoon en heel). Niet alleen zomer maar ook wintergoed is welkom, dit wordt opgeslagen. Ook schoenen en linnengoed is welkom. De openingstijden zijn: dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 14.30 uur.Iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur.


lambertikerk.nl


Koor AmaZing bij De Zonnebloem

HUMMELO - Zaterdag 16 maart was het weer gezellig bij FF naar Steef in Hummelo, waar de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem een optreden van het dameskoor AmaZing had geregeld. Zij brachten uiteenlopende soorten liedjes van Boudewijn de Groot tot Alan Parson. Na de pauze werden vooral meezingers gepresenteerd. Alle aanwezigen genoten van dit spetterende optreden en van een loterij waarbij veel mooie prijzen werden uitgereikt.


Kledingbeurs

DREMPT - Vrijdag 5 april is van 13.00 tot 20.00 uur de voorjaars- en zomer Dameskledingbeurs aan de Rijksweg 27 te Voor-Drempt. Er is veel keuze uit (bijna) nieuwe tiener- en dameskleding van alle bekende merken. Ook is er volop pasruimte.


dameskledingbeurs-drempt.nl