De winnaars van 'Heel Heide Bakt' met hun taarten. Foto: B. Lucassen
De winnaars van 'Heel Heide Bakt' met hun taarten. Foto: B. Lucassen

Heidehuus in het teken van NLdoet en 'Heel Heide Bakt'

HALLE HEIDE - Afgelopen weekend stond het Heidehuus in het teken van NLdoet en 'Heel Heide Bakt'. Voor de klussendag kwamen totaal dertig vrijwilligers timmeren, tegels leggen, verven, schoonmaken en allerlei andere lopende klussen. Voor 'Heel Heide Bakt' hadden zeventien deelnemers hun uiterste best gedaan om een prachtige taart te bakken.

Deze werd door een professionele jury beoordeeld: bakker Henri Scholten, bakker Eef Jansen en bakker Tony Hulshof. De derde plaats was voor Els Buunk en kleindochter Tessel met een heerlijke mokkataart. Op de tweede plaats eindigde Jolanda Kraayenvanger met een Achterhoekse taart van kaneelbeschuiten en verschillende laagjes. De eerste plaats was voor Merel de Best met een tropische taart omgeven door een laag merengue.
Naast deze activiteiten zijn er de komende tijd nog de Stroperstocht, Paaslunch , kleding- en speelgoedbeurs, toneeluitvoeringen en een optreden van het poprockkoor uit Halle. Op de hoogte blijven van de activiteiten in het Heidehuus? Meld u dan aan voor gratis, maandelijkse nieuwsbrief via mail.


fam.lucassen@planet.nl