damesteam HC '03

DREMPT - Het tweede damesteam van voetbalvereniging HC '03 beschikt sinds deze maand over nieuwe sporttassen. Roy Bremer van Bremerbouw, een bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, sponsorde de tassen voor het jonge damesteam. De dames zijn zeer tevreden over de sporttassen en danken Roy Bremer voor de sponsoring.

Wedstrijdprogramma's

V.V. Zelhem
Zaterdag 26 januari. Pupillen: Zelhem MO11-1 – Zelhem JO9-2 aanvang 10.30 uur. Junioren: MVR JO17-2 – Zelhem JO17-1 aanvang 13.30 uur; Zelhem MO19-1 – Klder MO19-1 aanvang 14.30 uur.
Zondag 27 januari. Senioren: Ruurlo 4 – Zelhem 2 aanvang 09.30 uur; Zelhem 3 – HC'03 5 aanvang 09.30 uur; Kilder 5 – Zelhem 4 aanvang 09.30 uur.

Zelos
Zaterdag 26 januari: 15:00 uur OVC '85 1 - Zelos 1; 13:00 uur Zelos 5 - EGVV 2; 13:00 uur Redichem VR1 - Zelos VR3; 12:00 uur Viod JO14-1 - Zelos JO15-1; 11:00 uur Zelos JO15-2 - DZSV JO15-2; 09:30 uur Zelos JO13-2 - Halle JO13-1.

SV Halle
27 januari: 14:30 uur Halle 1 - Etten 1; 10:30 uur Halle 2 - Etten 3; 9:45 uur Vosseveld 4 - Halle 3.

S.E.V. Zelhem
Zaterdag 26 januari: De Eemvogels 1 - SEV 1 16.45 uur Sportboulevard De Engh in Soest, Devinco 4 – SEV 2 14.15 uur De Scheg in Deventer en DVO/Accountor E5 – SEV E1 12.30 uur DVO-hal te Bennekom.
Zaterdag 26 januari: SEV D1 - Apeldoorn D3 10.30 uur, SEV A1 -KVZ A3 11.35 uur en SEV 3 – Apeldoorn 7 12.50 uur allemaal in Sporthal De Pol in Zelhem.

Kangoeroe instuif bij korfbalvereniging SEV

ZELHEM - Zaterdag 26 januari is het feest bij korfbalvereniging SEV. Alle kinderen van 3 t/m 6 jaar uit Zelhem en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan de kangoeroetraining. Jumper is er natuurlijk ook. De kangoeroetraining in de Thorbeckehal 12 in Zelhem is van 11.30 tot 12.30 uur. Tijdens de instuif worden allerlei leuke spelletjes gedaan waarbij plezier, samenspel en balvaardigheid centraal staan. Wist je dat de kangoeroes van SEV elke zaterdagmorgen om 11.30 uur bij elkaar komen voor een uur lang plezier? Je bent van harte welkom om mee te komen doen! Mail of kijk op de site voor meer informatie of contact.

jc@sevzelhem.nl

Ruime winst Quintus Heren B tegen koploper

HENGELO – Vijf teams van Handbalvereniging SV Quintus speelden hun wedstrijd op zondag 20 januari, waarvan vier in Sporthal de Kamp. Het publiek genoot van mooie wedstrijden. Heren B maakte indruk met een 34-24 eindstand tegen koploper Reehorst.

De Quintus meiden moesten nog even wakker worden. Ze stonden in de wedstrijd tegen Erix DC1 al vlot met 0-2 achter. Daarna ging het spel gelijk op. Na de rust ging Quintus meer gooien vanuit de tweede lijn. De tweede helft was een van de beste van dit seizoen, met mooie goals en goed verdedigen. Het leverde een overwinning op van 13-9.
HB1 moest vandaag tegen Reehorst, de koploper in de competitie. Om aansluiting te krijgen voor het kampioenschap moest er gewonnen worden. De jongens gingen razendsnel van start en een gat van vijf punten was al snel geslagen. De dekking stond compact en Reehorst kwam er moeizaam door. Eind eerste helft kwam het gevreesde aanvallende geweld van het gastteam op gang en 13-13 was de ruststand. Reehorst was echter al behoorlijk gesloopt en de tweede helft werden het team omver gelopen. Met maar liefst 21 treffers in de tweede helft werd de wedstrijd beslist met een 34-24 stand.

Heren 2 speelde thuis tegen Udi '96 uit Arnhem. In de eerste helft bleek Udi de betere ploeg en zodoende ging Quintus met een achterstand de rust in, 7-10. Na rust herpakte Quintus zich goed en werd de score gelijk getrokken tot 14-14. Daarna bleek Udi toch de langste adem te hebben en konden de mannen van Quintus de punten niet in eigen huis houden. Eindstand 15-22.
Het heren 1 van Quintus speelde tegen Erica. Het doel was om de gasten - die met twee wissels naar Hengelo kwamen - direct onder druk te zetten en vooral niet mee te gaan in het trage spel van de tegenstander. In de rust stond een 13-6 score op het bord. In de tweede helft moest de focus liggen op het zorgvuldig afronden. Het werd een wat hardere wedstrijd, maar voor het publiek was er nog genoeg moois te zien. Uiteindelijk wisten de Hengeloers met 27-14 te winnen.

De dames van Quintus moesten uit in Arnhem tegen Udi DS1. Het was vanaf het begin een gelijke strijd. Udi kwam bij rust toch iets op voorsprong. Maar in de tweede helft kwam Quintus terug en stond het zelfs 15 - 16 voor Quintus. Helaas konden ze dit niet tot het eind vasthouden. Eindstand 21-18.