De band Mokes staat op het podium bij Live@Ideaal. Foto: PR
De band Mokes staat op het podium bij Live@Ideaal. Foto: PR

Mokes bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdag 23 januari zal Ruigoord Rebels tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het radioprogramma Live@Ideaal van Radio Ideaal.

Mokes is een folkrock band, afkomstig uit Duitsland. Op akoestische instrumenten spelen ze een ruige, authentieke show met improvisaties en verfijnde arrangementen. In hun muziek combineren ze folk met rock, polka en wereldmuziek. De teksten vertellen vooral grimmige verhalen over het vinden van hun plek in de samenleving.
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via www.ideaal.org of via Facebook/Youtube.
Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via www.ideaal.org/live of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


Zang – en ontmoetingsdienst Achterhoek

ZELHEM - Zondagmiddag 3 februari is er in Zelhem een zang- en ontmoetingsdienst georganiseerd door Stichting de Opdracht. Dit is in Cultureel Centrum De Brink, Stationsplein 12 (ingang zaal via parkeerplaats achterzijde, Industrieweg).

In deze samenkomst, die om 16.00 uur begint, hoopt Gijsbert Tomassen uit Ermelo voor te gaan. Het zangduo, Anja den Bakker en Yvonne Beeftink, zal meewerken.
De toegang is vrij, wel is er een collecte. Na afloop is er koffie. Voor meer info, bel 0314-622878 of kijk op www.stichtingdeopdracht.nl.