Deelnemers aan de eerste Fashion & Interieur avond in Hengelo. Foto: Lisa Ankersmid Fotografie
Deelnemers aan de eerste Fashion & Interieur avond in Hengelo. Foto: Lisa Ankersmid Fotografie

Eerste Fashion & Interieuravond geslaagd

HENGELO - Op 29 november organiseerde LEF-store in samenwerking met Onstenk Meubelen haar eerste Fashion & Interieur avond. De avond stond in het teken van de nieuwste trends op het gebied van meubelen en mode. Een bijzondere opzet omdat de modeshow gehouden werd in de showroom van Onstenk Meubelen.

Alle gasten waren vrij om ergens een plekje te zoeken in de zaak. Op een bank, stoel of geheel op hun gemak in een mooie relaxfauteuil. Onder het genot van een kopje koffie, thee of glaasje jus konden zij genieten van een uur lang vol mode en fashion.
Onder leiding van Paulien Zweers van LEF-store werd de avond geopend en begeleidde zij de modeshow. De negentien modellen toonden afwisselend mooie kledingsets en winterjassen van de nieuwste wintercollectie. De outfits waren afgestemd met de nieuwe schoenencollectie van Schoenmode Hermans, de beenmode en sokken van Jambe been- en ondermode uit Zutphen. Haar & make-up werden verzorgd door Wilma's Hairstyling en J-Hairstyle uit Hengelo. Een mooie samenwerking met diverse ondernemers wat het geheel tot een succes maakte!
Wie deze avond heeft gemist en toch een kleine indruk krijgen van hoe het is geweest, kan kijken op de sociale mediakanalen van de deelnemende ondernemers voor sfeerimpressie van foto's, mede mogelijk gemaakt door Lisa Ankersmid Fotografie.