KORT

Oliebollen bij Zwembad Het Elderink

HENGELO - Stichting Zwembad Het Elderink verkoopt dit jaar wederom oliebollen. Bij het zwembad in Hengelo zijn ze op maandag 30 december van 10.00 tot 16.00 uur en dinsdag 31 december van 10.00 tot 15.00 uur. Bij bakkerij Aloys Lurvink wordt doorgebakken en ieder uur worden appelflappen, oliebollen of ananasbollen met of zonder krenten vers gehaald. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan het zwembad en zal gebruikt worden voor het organiseren van activiteiten. Bestellen via de site is ook mogelijk. De bestelling staat dan klaar.


zwembadhetelderink.nl


Kerstverloting V. en AV. PAX

HENGELO - Zaterdag 14 december vindt bij Voetbal- en Atletiekvereniging Pax voor de 42ste keer de kerstverloting plaats. Vanaf 10.00 uur zullen de jeugdleden langs de deur komen om loten te verkopen. Er zijn leuke prijzen te winnen. De opbrengst van de verloting gaat volledig naar de jeugdafdeling van PAX. Het jeugdbestuur V. en AV. PAX hoopt dat er net als voorgaande jaren weer veel loten verkocht gaan worden en bedankt alvast iedereen voor hun bijdrage, namens alle jeugdleden.


Kerstbingo Pax

HENGELO - Vrijdag 13 december organiseert PAX weer de traditionele kerstbingo voor leden en niet-leden in het clubgebouw. De aanvang is 20.00 uur. Er worden tien ronden gespeeld en een slotronde, waarbij mooie prijzen te winnen zijn zoals vleespakketten, boodschappenmanden en decoratieartikelen voor de Kerst. Kom voor een gezellig avondje bingo naar Sportpark Het Elderink.


Actie Kerkklok tijdens kerstmarkt

KEIJENBORG - Op zaterdag 14 december is er van 15.00 tot 18.00 uur een kerstmarkt in de omgeving van het kermisterrein aan het Booltinkplein en de St. Jan de Doperkerk in Keijenborg. Deze markt zal ten bate van de Actie Kerkklok zijn. Tegelijkertijd zal de dorpskerstboom op het Booltinkplein worden gezet. Bij dit winterse dorpsevenement, waaraan wordt meegewerkt door de Dorpsraad, Schuttersgilde St. Jan, dorpshuis de Horst, activiteitengroep Keijenborg en de RK-geloofsgemeenschap Keijenborg, zal er van alles te beleven zijn voor jong en oud. Er zal onder andere een kerststallententoonstelling zijn, een springkussen en een kleurplatenwedstrijd met prijzen voor de kids, een rad van fortuin met mooie prijzen, beeldhouwwerk, oliebollen, diverse kramen, chocolademelk, midwinterhoornblazers, een kerstman, ontmoeting en bovenal gezelligheid.


Bingo in de Keijkamer

KEIJENBORG - Op 19 december is in de Keijkamer een bingo in kerstsfeer, dit onder het genot van een kop koffie en iets lekkers. De bingo die op 12 december in de agenda staat komt te vervallen. Het is tevens de laatste bijeenkomst voor dit jaar, op 2 januari staat er weer koffie klaar en is er gelegenheid om elkaar het beste te wensen voor 2020. Namens de vrijwilligers wens ik iedereen veel geluk en vooral gezondheid voor 2020.