DCH-spelers op dreef in de Nationale Competitie

HENGELO - In de vierde ronde van de Nationale Competitie deden de spelers van DCH goed van zich spreken bij de diverse teams.

Arnoud de Greef speelde met DIOS 1 in de hoofdklasse A in en tegen Heerenveen. Zowel Arnoud won, als het team dat won met 6-14 en daarmee staat DIOS 1 gedeeltelijk derde met 4-6. Het tweede team van DIOS sprak boekdelen in Bunschoten/Spakenburg; zij wonnen met 5-15. Jaap Vos won en Harry liet het met winst in de vingers op remise uit lopen. DIOS 2 staat met 4-8 tweede. DUO 2 in dezelfde tweede klasse B won eveneens van Hartholt Olie in Heino met 7-13 en heeft ook 4-8, maar meer bordpunten en staat daarmee eerste. Jaap de vries en Rodier Evers hielpen daar DUO 2 aan de winst zij beide wonnen hun partij. Tenslotte speelde het derde team van DIOS in Wesepe tegen Salland en ging daar ruim ten onder met 16-4. DIOS blijft onderaan staan met 4-0. Ook Theo Ortsen moest daar het onderspit delven.
In de onderlinge competitie zijn de volgende partijen gespeeld in ronde 12:
Han van beek - Henk Lansink 1-1, Arnoud de Greef - Gerrit Kreunen 2-0, Jan Bosch - Jaap de Vries 0-2, Rodier Evers - Erik Brummleman 2-0, Jan Luiten - Jaap Vos 0-2, Wim Eijkelkamp - Harry Vos 1-1.
Rectificatie vorige week: Jan Luiten - Theo Ortsen 2-0 i.p.v. 0-2.

Standen:
Groep A: 1. Arnoud de Greef 7-11, 2. Harry Vos 6-9, 3. Jaap Vos 6-9.
Groep B: 1. Jan Luiten 7-9, 2. Gerrit Halfman 7-9, 3. Jan Bosch 6-8.

Voor wie eens wil kijken of meespelen, komt naar de clubavond. DCH speelt op donderdagavond bij Clublokaal Ons Huis, Beukenlaan 30 in Hengelo Gld. Inlichtingen, secretariaat: H. Vos, telefoon 461113. Voor overige standen, uitslagen, kijk op de sites.


dch-hengelo.geldersedambond.nl

kndb.nl nationale competitie