Huldiging kampioenen najaars-, zomeravond- en voorjaarscompetitie tennisvereniging HLTC Het Elderink. Foto: Dick Wullink
Huldiging kampioenen najaars-, zomeravond- en voorjaarscompetitie tennisvereniging HLTC Het Elderink. Foto: Dick Wullink

Huldiging kampioenen HLTC Het Elderink

HENGELO – Dit jaar werden vrijdag 15 november drie kampioenen competitieteams in najaarscompetitie tennisverenging HLTC Het Elderink gehuldigd door de Commissie Tenniszaken.

In de periode van medio september t/m begin november werd de najaarscompetitie gespeeld, waaraan verschillende teams van het Elderink deelnamen op zowel de vrijdagavond als de zaterdagmiddag. Van de zes teams werden er maar liefst drie kampioen!

Het zaterdag herenteam van aanvoerder Paul Mokkink werd kampioen in de tweede klasse, zes tegenstanders werden verslagen en een keer werd een gelijkspel behaald.
Het mixed team van Mariëlle Slager werd ongeslagen kampioen op de vrijdagavond in de derde klasse door maar liefst zes wedstrijden met 4-0 te winnen en een keer een gelijkspel.
Tot slot werd het herenteam van Dick Wullink kampioen in de derde klasse op vrijdagavond. Van de zeven wedstrijden werden er vier gewonnen en drie gelijk gespeeld. Na een aantal spannende partijen werd door dit herenteam het kampioenschap behaald via een verdienstelijk gelijk spel tegen medekoploper Neede.

De huldiging door de Commissie Tenniszaken gebeurde na een gezellige (tennis)avond met alle competitieteams die mee hebben gedaan aan de voorjaars-, zomeravond- en najaarscompetitie. Ook de kampioenen van de voorjaarscompetitie, team Maarten Hukker en zomeravond competitie, team Marko Versteegen werden daar in het zonnetje gezet. Meest succesvolle speler was dit jaar Erik Kleinreesink, die maar liefst met drie teams kampioen werd.


www.hetelderink.nl