Kerstengel. Foto: PR
Kerstengel. Foto: PR

Kerstshow Kok Bloemenservice

WARNSVELD - Op vrijdag 29 november van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 uur houdt Kok Bloemen weer de jaarlijkse kerstshow aan de Rijksstraatweg 68 in Warnsveld.

Dit jaar iets anders dan andere jaren, omdat vanwege een verbouwing de ruimte achter de winkel niet beschikbaar is. Maar eigenaren Jet en Hans Zweverink en hun medewerkers doen er natuurlijk alles aan om het zo mooi mogelijk aan te kleden, hebben weer de mooiste kerstcreaties gemaakt, en de winkel in kerstsfeer omgetoverd.

Bakkerij van Zuijlen is van de partij met de lekkerste kerstbroodjes, chocolade en noem maar op. En Ria Harink heeft weer prachtige kerstkaarten gemaakt van geschept papier. Zeer de moeite waard om dit te komen bewonderen.

Ook laat men doorlopend zien wat je zoal kunt maken met bloemen, kerstgroen, takken, en ander materiaal. Zo kan men leuke ideeën opdoen om eventueel thuis aan de slag te gaan.

Voor de liefhebber is er een kopje koffie, warme chocomelk of glühwein. Op vrijdag tussen 17.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag rond 13.00 uur tot 15.00 uur wordt een ieder bovendien een kopje erwtensoep aangeboden.


www.kokbloemenservice.nl