Mooie opbrengst voor UVV na Fancy-Fair

HENGELO - Op woensdagmiddag 13 november hield de UVV afd. Hengelo in Ons Huis haar jaarlijkse Fancy-Fair. Het was een druilerige herfstdag maar bij binnenkomst in 'Ons Huis' kwam de warmte en de heerlijke geur van vers gebakken wafels en oliebollen je al tegemoet.

In de zaal was het een gezellige drukte. Op het terras kon je even uitrusten en genieten van koffie of thee met iets lekkers er bij, en een puzzel oplossen door de goede antwoorden te vinden op verschillende vragen.

Er werd heel enthousiast gesjoeld, en bij het ballenspel was het ook niet zo eenvoudig als het leek. Als je niet durfde te gokken kocht je loten zonder nieten, altijd prijs. Er was voor elk wat wils bij de rommelmarkt en de boekenmarkt. De prachtige bloemstukjes stonden in al hun schoonheid al te wachten op een nieuwe eigenaar.
Bij het rad van fortuin was het een drukte van belang om een plankje te bemachtigen, om de heerlijke krentenbroden, appeltaarten, cakes en kruidkoeken te winnen. Ook de zelfgemaakte kaarten en handwerk artikelen stonden goed in de belangstelling. De waarde van de consumentenmand kon geraden worden, en wie er het goed raadde mocht de inhoud mee naar huis nemen. Zo was er voor elk wat wils op deze Fancy-Fair en gingen veel bezoekers met mooie prijsjes naar huis.

De opbrengst van deze middag komt ten goede voor het ouderenwerk van de UVV. Hartelijk dank aan iedereen zowel sponsoren, als de beheerders van Ons Huis en de vrijwilligers, die hebben bijgedragen om deze middag tot een succes te maken.

Voor in de agenda:
De Kerstmiddag van de UVV met medewerking van UVV ouderenkoor Jong van Hart is op donderdag 19 december om 14.00 uur in Ons Huis in Hengelo.

De Nieuwjaarsvisite van de UVV is op woensdagmiddag 8 januari om 14.00 uur in Ons Huis in Hengelo. Cabaret groep Vrouwenspektakel treed dan voor ons op.

De UVV kent geen leden dus wie zin heeft om te komen op een van deze middagen, is van harte welkom.