V.l.n.r. Henk Weerenstein, Tanja van de Berg, Hans Meijer, Gert Wentink. Foto: PR
V.l.n.r. Henk Weerenstein, Tanja van de Berg, Hans Meijer, Gert Wentink. Foto: PR

Hans Meijer gehuldigd

HENGELO - Op zaterdagavond 9 november werd tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van visvereniging H.H.V. Hengelo Gld. Hans Meijer in het bekende zonnetje gezet. Hij bereikte de mijlpaal voor 40 jaar bestuurslid.

Hans Meijer begon als bestuurslid en sinds 1998 kreeg hij de taak het secretariaat. In 2013 kwam daar de post penningmeester bij. Ook vervult hij sinds jaar en dag de taak van wedstrijdcommissie én verzorgt hij het aanvragen van de viswateren en plaatsen van borden aan het water, en uitzetten van de nummers. Daarnaast zit het bijhouden van de uitslagen en standen in zijn pakket.
Hans is zelf helemaal bezeten van de vissport en is veelvuldig aan de waterkant te vinden. Onder luid applaus werd hem door voorzitter Gert Wentink de gouden speld op gestoken. Als klap op de vuurpijl kwam ook Henk Weerensteijn namens de federatie midden Nederland hem de gouden speld met bijbehorende oorkonde overhandigen. Zijn vriendin Tanja kreeg de bloemen overhandigd en konden de aanwezigen de jubilaris de hand schudden. Tevens werden de kampioenen in diverse klassen gehuldigd.
Er werd ruim gebruik gemaakt van het koud en warme buffet verzorgd door Mart eten en drinken en het werd onder het genot van menig drankje nog lang gezellig. De aanwezigen keerden tevreden huiswaarts met hun gewonnen prijzen.

Uitslagen:
55+ wedstrijden: 1. G. Wentink, 2. J.Hulshof, 3. H.v.de Lende.
Dameswedstrijd: 1. Elly Arendsen, 2. Tanja van de Berg, 3. Jeanet Eenink.
Koppelwedstrijden: 1. H.Doornink / J.Besseling, 2. J.Meijer / J.Arendsen, 3. R.Leidelelmeijer / G.Weustenenk.
Seniorencompetitie: 1. G.Weustenenk, 2. M.Meulenbelt, 3. J.Meijer.