Basteom laat het afweten

STEENDEREN - Basteom heeft de uitwedstrijd tegen Etten terecht, maar wel enigszins geflatteerd, met 4-0 verloren.

Net als vorige week tegen KSV begon Basteom goed aan de wedstrijd en creëerde een licht veldoverwicht zonder tot kansen te komen. Na een kwartier nam de thuisploeg het initiatief over en moest Basteom aan de bak, maar dat lukte van geen kant.

Duels werden verloren, elke afvallende bal was voor Etten en daarnaast ook nog eens veel onnodig balverlies betekenden dat de ploeg van trainer Theo Besselink terug moest en zich geen raad wist met deze situatie. Logisch gevolg was dat Etten de leiding nam en deze ook nog eens voor rust uitbouwde naar 3-0, waarbij het verdedigend regelmatig niet goed ging bij Basteom. Na rust was het een meer gelijk opgaande wedstrijd zonder dat de score veranderde. Basteom kwam regelmatig voor het doel van Etten en kreeg ook kansjes. Verder dan een tot tweemaal van de lijn gehaalde bal kwam de ploeg echter niet en daarbij waren de counters van Etten nog gevaarlijker. Uiteindelijk werd het in de 87ste minuut uit één van deze tegenaanvallen nog 4-0, maar dat was alleen belangrijk voor de statistieken. Geen punten dus dit keer.

Ploeg verliest met 4-0 bij Etten

Volgende wedstrijd is zondag 3 november: Basteom - Terborg, aanvang 14.00 uur op sportpark Het Hooge Wessel in Steenderen. Beste Basteom-supporters, kom de ploeg weer aanmoedigen, alle steun is welkom.