Mannenkoor Leedvermaak onder leiding van dirigent Ary Klein Gunnewiek. Foto: PR
Mannenkoor Leedvermaak onder leiding van dirigent Ary Klein Gunnewiek. Foto: PR

Novemberactiviteiten in De Bleijke

HENGELO - Woon-zorgcentrum De Bleijke aan de Beukenlaan 1 in Hengelo heeft voor november een gevarieerde agenda samengesteld, met Mannenkoor Leedvermaak, slachtvisite en de Sinterklaasmiddag.

Zaterdag 2 november treedt onder leiding van dirigent Ary Klein Gunnewiek, het Mannenkoor Leedvermaak op. Met een zekere regelmaat verzorgt het mannenkoor met veel plezier en passie optredens in bejaarden-en/of verzorgingscentra, campings, kermissen en dorpsfeesten in de omliggende plaatsen.

Dinsdag 19 november komt vanwege de slachtvisite een buurt binnen met een half varken op de ladder, vervolgens gaan ze vetpriezen en vertellen hoe geweldig mooi dit varken is. Ook de mensen mogen keuren. Er wordt een borrel en fris geschonken. De pastoor en notaris zijn aanwezig als de notabelen, waar een mooi toneelstukje van wordt gemaakt. Een slager gaat uitbenen, met daarna worstdraaien en balkenbrij en spekkaantjes bakken en serveren. Dit zal een programma worden van zo'n 1,5 uur.

Zaterdag 30 november wordt de Sinterklaasmiddag gevierd met medewerking van Rita Oldenhave in het Grand café van De Bleijke.

Op 2 en 19 november van harte welkom van 14.30 uur tot 16.00 uur, op 30 november van 15.00 tot 16.00 uur. De entree is 3,50 euro per persoon, dit is inclusief een kop koffie en een consumptie. Voor meer informatie bel 0575-498200.