Repair Café Steenderen

STEENDEREN - Op zaterdag 5 oktober zitten de vrijwilligers weer klaar van 13.00 tot 16.00 uur in De Bongerd in de kleine zaal om gebrachte spullen te bekijken of ze te repareren zijn.

Denk hierbij aan een lamp die het niet meer doet, een stoel die wankelt of een mixer die niet meer goed draait. Vorige keer was het een groot succes en zij hopen dat het deze keer weer zo is. Wie niet kan op 5 oktober, noteert de volgende data alvast: 2 november en 7 december.


Koekactie Jubal

BAAK/WICHMOND - Om de kas te spekken, houdt Muziekvereniging Jubal de jaarlijkse koekactie.

Op vrijdagavond 4 oktober en zaterdag 5 oktober komen leden van de vereniging langs met overheerlijke kruidkoeken, die zijn gebakken door de plaatselijke bakker Besselink. Zij hopen op een goede verkoop aan de deur.


Petra Eland is Maestro van Crescendo Hengelo

HENGELO – Vijf bekende Hengeloërs hadden 'ja' gezegd; zij wilden wel meedoen aan 'Maestro van Hengelo'. Muziekvereniging Crescendo Hengelo schreef deze wedstrijd uit, voor een concertavond zaterdag 28 september in Sporthal de Kamp in Hengelo, gepresenteerd door Angelique Krüger.

Dirigent Willy Beudel stond zijn plaats voor het orkest af aan oud-leerkracht Jan Rhebergen, Elise Wiendels-Hermans van de schoenenwinkel, Ali Luesink van de Crescendo supportersgroep, Petra Eland van de Plus supermarkt en voormalig gemeentesecretaris Jaap van Gijssel.


Lees verder op pagina 3