Dames 1 en Heren 1 van Tennisvereniging Keislag in Keijenborg behalen het kampioenschap. Foto: PR
Dames 1 en Heren 1 van Tennisvereniging Keislag in Keijenborg behalen het kampioenschap. Foto: PR

Twee kampioenteams bij
Tennisvereniging Keislag

KEIJENBORG - Zaterdag 7 september werden de teams Dames I en Heren I op het zonovergoten tenniscomplex van Tennisvereniging Keislag in Keijenborg in het zonnetje gezet vanwege het kampioenschap dat beide teams in de voorjaarscompetitie behaalden.

Dames 1, bestaande uit Wilhelmien Eijkelkamp, Hennie Visschers, Trees en Nettie Stapelbroek en uitkomende in de tweede klasse wonnen maar liefst zes van de zeven wedstrijden. Het team van Heren 1 werd ongeslagen kampioen met Koen en Mark Stapelbroek, Hans Gelok, Guus en Roel Mokkink, Tom Goossens en Han Aaldering. De spelers namen de felicitaties bij de huldiging in ontvangst en eerder verrast met een bijbehorende kampioenstaart en een tegoedbon voor de wasstraat van sponsor Autobedrijf Melgers.


Dammers gestart na vakantiestop

HENGELO - Na een lange periode van vakantie hebben de dammers hun schijven weer uit de doosjes gehaald en zijn de strijd met elkaar op het veld met honderd vakjes aan gegaan. In de eerste weken van september werd er in de onderlinge competitie van DCH gestreden waar het af en toe nog wel rumoerig aan toe gaat.

De strijd begint voor DCH 1 op 19 september als DCH uit Harderwijk op bezoek komt voor de eerste wedstrijd in de Gelderse hoofdklasse. Dan zal het serieuze werk beginnen en een paar dagen later mag het tweede team aan de bak in Almen tegen DOG.
In verband met de wereldkampioenschap dammen in september in Afrika begint de Nationale Competitie op 5 oktober en daaraan zullen van Hengelose zijde zeven spelers aan deel nemen: Rodier Evers, Jaap de Vries en Ben Okken bij DUO uit Doetinchem. Arnoud de Greef, Jaap Vos, Theo Ortsen en Harry Vos spelen bij DIOS mee in Beltrum.
Gedamd wordt er wel, maar het aantal leden is wel aan de smalle kant voor de vereniging. Dus graag zou deze zien dat er een aantal spelers bijkomt die met name de clubavonden bezoeken. Iedereen is van harte welkom, voor een keer in de maand of elke week, het is allemaal prima.

In de onderlinge competitie zijn de volgende partijen gespeeld in ronde 1: Rodier Evers - Gerrit Kreunen 2 - 0, Henk Lansink - Arnoud de Greef 0 - 2, Jaap Vos - Jan Bosch 1 - 1, Wim Sloetjes - Gerrit Halfman 0 - 2, Wim Eijkelkamp - Ben Okken 0 - 2, Erik Brummelman - Han van Beek 2 - 0, Harry Vos - Theo Ortsen 2 - 0.

DCH speelt op donderdagavond bij Clublokaal Ons Huis, Beukenlaan 30 in Hengelo Gld. Inlichtingen, secretariaat: H. Vos, telefoon 461113. Voor overige standen en uitslagen, kijk op de sites.


dch-hengelo.geldersedambond.nl

kndb.nl nationale competitie