Klootschiet-kampioenschap bij De Naobers

HENGELO - Op vele verzoek organiseert buurtvereniging De Noabers dit jaar weer het Open Hengelose Klootschietkampioenschap. Deze is zondag 29 september. Er mag worden meegedaan met een dames-, heren-, gemengd- (maximaal 2 heren) of jeugdteam en een team bestaat uit minimaal drie personen. Inschrijven kan tussen 13.00 en 14.00 uur in het Mottenhok te Memelinkdijk 6A in Hengelo.

Mocht je niet genoeg mensen bij elkaar weten te krijgen, is dat geen probleem; er kan ter plekke bij het inschrijven nog een team gevormd worden. De inschrijfkosten bedragen 10 euro per team. Men mag geen lid zijn van een klootschietvereniging.

Na afloop is er gelegenheid tot een gezellig samenzijn met een drankje en de barbecue. Indien het team graag mee wil doen met de barbecue graag vooraf doorgeven via info@denoabers.nl, zodat er rekening gehouden kan worden met de inkopen. Tijdens de barbecue ontvangen de drie beste teams een leuke prijs!

Stel een team samen en doe mee! Er mogen ook teams meedoen die geen lid zijn van de Noabers.


Bingo in de Keijkamer

KEIJENBORG - Op donderdag 12 september is er weer een gezellige bingo in de Keijkamer. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur.