Afzwemmen bij het zwembad in Steenderen. Foto: PR
Afzwemmen bij het zwembad in Steenderen. Foto: PR

Slotweekend zwembad Steenderen met diverse activiteiten

STEENDEREN – Na een prachtige zomer in het Burg. Kruijffbad met een geslaagde donateursactie, veel bezoek uit de hele regio, succesvolle zwemlessen, het eerste zwemdiploma voor volwassenen, diverse activiteiten en gezellige, fanatieke uren tijdens de zwemsporten, sluit het buitenbad in Steenderen het zwemseizoen af met een spetterend weekend met verschillende activiteiten.

De laatste vrijdag, vrijdag 6 september, zijn alle vaste banenzwemmers welkom van 10.00 tot 11.00 uur, want dan is er koffie of thee en wat lekkers voor iedereen. Zaterdag 7 september is het de hele dag diplomazwemmers geblazen. Ouders, verzorgers, vriendjes, opa's en oma's; iedereen is natuurlijk hartelijk welkom om de kinderen aan te moedigen. Altijd een heerlijke dag! En iedereen die diploma A haalt, mag natuurlijk ook voor het eerst 's avonds naar Dokkie Disco: spannend!

Zaterdagavond Dokkie Disco
Deze laatste Dokkie Disco van het zwemseizoen is altijd veruit de mooiste van het seizoen. Het wordt vroeg donker dus de prachtige verlichting zal er weer een bijzonder sfeervol zwemspektakel van maken van 19.30 tot 21.30 uur. Dokkie Disco op zwembad Steenderen is voor alle jeugd van de basisscholen en de eerste paar jaar van het voortgezet onderwijs. Een dj zorgt voor swingende muziek en natuurlijk zijn er ook weer de danswedstrijden. Volwassenen zijn welkom om onder het genot van een drankje de feestende jeugd te volgen vanaf het terras. De kiosk verkoopt zoals altijd koude en warme versnaperingen en drankjes. Het zwemwater is ook tijdens Dokkie Disco natuurlijk heerlijk met 29 graden. De entree is 3 euro en A-diploma is verplicht.

Slotfeestmiddag
De aller-allerlaatste openingsdag, zondag 8 september, is er natuurlijk weer wat speciaals: de medewerkers gooien extra speelmaterialen in het water en bezoekers kunnen van 15.00 tot 16.00 uur diverse spelletjes doen! Alle deelnemers gaan met wat lekkers naar huis! Daar moet je bij zijn, kom ook!

Vrijwilligersfeest
Zondagavond is het grote feest voor alle vrijwilligers. Wat heeft iedereen ook dit seizoen weer hard gewerkt! Uiteraard verdient dit een mooi feestje zo aan het eind van het seizoen. Vrijwilligers zijn van harte welkom vanaf 17.30 uur, en om uiterlijk 22.30 uur sluiten we af. Ben je je vergeten hiervoor op te geven? Kom gerust, er is altijd genoeg!


www.zwembadsteenderen.nl