De feestband Goeie Genade trapt op donderdag 12 september de kermis bij Café Heezen af. Foto: PR
De feestband Goeie Genade trapt op donderdag 12 september de kermis bij Café Heezen af. Foto: PR

Muziekprogramma Heezen kermis

STEENDEREN - Van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september wordt in Steenderen weer de jaarlijkse kermis georganiseerd. Het programma bij Café Zaal Heezen (entree is alle dagen gratis) ziet er als volgt uit:

Bij Café Heezen begint de kermis op donderdagavond 12 september met het opgeven voor het vogelschieten vanaf 20.00 uur en aansluitend livemuziek van de band Goeie Genade. Deze feestband, met grotendeels leden uit de gemeente Bronckhorst, brengt rock 'n roll, pop, ska, disco, pretpunk, dialectmuziek en meer.
Vrijdag 13 september zal feestband Jet Set Live! gedurende de middag (vanaf 13.00 uur) en de avond (vanaf 21.00 uur) de muziek verzorgen. Vanaf 17.00 uur staat het Handkar-Trio op het programma, een coverband van het anska Duo zet met een orgel, drumstel en zanger.
Café Heezen presenteert na de optocht op zaterdag 14 september weer de Retteketet Showband. Met maar liefst elf muzikanten op het podium. Alles komt voorbij: van dance-classics tot meebrullers uit de oude doos en van (neder)pophits tot smartlappen. Daarna is het vanaf 19.00 uur de beurt aan Brood Op De Plank XL. Met muziek van Woodstock tot The Baseballs en weer terug. Zaterdagmiddag en –avond zet Bandje Speciaal in de tent, na de prijsuitreiking van de wagens uit de optocht, de boel weer op de kop. Zes Gelderse mannen spelen een repertoire van rock, pop en lovesongs tot latin, soul en disco.
Zondag 15 september is er vanaf 14.30 uur is bij Café Heezen het traditionele 'kermis begraven': onder 't genot van een drankje nog even lekker napraten over de kermis.