Bijzondere hart van Hengelo

Vervolg van voorpagina

HENGELO - De Vrienden zijn inderdaad actief. Van Achterhoekse literatuur tot country, gospel en Ierse dans: het is allemaal de laatste jaren al voorbij gekomen. Zweers: "Open Monumentendag is nu echt een aanleiding om ook 's naar binnen te lopen. Wij noemen de Remigiuskerk: Het Bijzondere Hart van Hengelo. Iedereen is van harte welkom op ons mini-festival Bronckhorster Helden op zaterdag 14 september. Iedereen is van harte welkom. Wie binnen wil kijken naar de middeleeuwse fresco's of een deel van de toren wil beklimmen: dat kan ook. En de toegang is gratis.".


vriendenhengelose- remigiuskerk.nl


Repair Café Steenderen

STEENDEREN - De zomervakantie is weer voorbij en het Repair Café is weer op 7 september in De Bongerd in Steenderen van 13.00-16.00 uur.

De vrijwilligers van het Repair Café Steenderen hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. In de vakantie kunnen er helaas spullen kapot zijn gegaan. Weggooien? Mooi niet! Heeft men bijvoorbeeld een ventilator die niet meer goed draait, een krukje dat wankelt of een speaker die het niet meer doet? Kom gerust langs, dan kijken de vrijwilligers er met alle liefde naar.