Oldtimer evenement bij Philadelphia

HENGELO – De avondrit voor cliënten van diverse Philadelphia locaties wordt maandagavond 15 juli gehouden. Deze wordt georganiseerd door Mark Teunissen (oldtimers) en Ienke Spoor van Philadelphia. De deelnemers worden om 18.45 uur verwacht bij de parkeerplaats van de Aldi aan de Zuivelweg 7 in Hengelo Gld. De toertocht met een lengte van ruim 42 kilometer start om 19.00 uur.

Het hoogtepunt is de deelname van dertig oldtimers-eigenaren die belangeloos hun medewerking verlenen, waarbij de cliënten mee kunnen rijden. Eindtijd zal omstreeks 20.15-20.30 uur zijn bij garage Herwers aan de Kruisbergseweg 8. Daar zullen de deelnemers wat te drinken en te eten krijgen aangeboden van Herwers en bakkerij Hengelo.
De oldtimers zullen daar opgesteld worden, zodat deze nog kunnen worden bewonderd.


Imke Riefel achtste op NK

HENGELO - Zwemster Imke Riefel (11) uit Hengelo is op zondag 30 juni bij de nationale kampioenschappen voor minioren in Dordrecht als achtste geëindigd op de 100 meter schoolslag.

De jonge Hengelose zwemster kwam in het 50 meter-bad tot een persoonlijk record van 1.33,15. "Dit was voor haar een geweldige prestatie en een mooi afsluiting van het zwemseizoen", laat vader André Riefel weten.