Drukte bij de opening van het nieuwe zwemseizoen in Steenderen. Foto: Ingrid Ravenshorst
Drukte bij de opening van het nieuwe zwemseizoen in Steenderen. Foto: Ingrid Ravenshorst

Zwembad Steenderen start
'mei-maand donateurs-maand'

STEENDEREN - Het Burg. Kruijffbad in Steenderen moet het tegenwoordig stellen zonder de jaarlijkse, gemeentelijke subsidie van 37.500 euro. Om een deel van deze financiële klap op te vangen, start het buitenbad een grote donateursactie in de maand mei.

Tientallen vrijwilligers gaan deze maand onder het mom 'Iedereen één straat' langs de deuren in Steenderen, Baak, Olburgen, Rha en Bronkhorst. Liefhebbers van het zwembad buiten deze gebieden kunnen ook zelf een donateursformulier voor automatische incasso ophalen bij de kassa van het zwembad.
Het zwembad heeft al aardig wat donateurs maar hoopt er deze meimaand flink wat bij te krijgen. Ieder bedrag is welkom maar vanwege de kosten die de automatische incasso met zich meebrengt, is het minimale bedrag tien euro per jaar. De donateurs die via automatische incasso een jaarlijkse bijdrage willen geven, krijgen na het verwerken van de formulieren een bevestiging met daarbij een incassonummer waarmee zij in de toekomst hun incasso ieder moment zouden kunnen intrekken.
De actie loopt in de gehele maand mei en de organisatie hoopt dan langs alle straten van Bronckhorst-West te zijn geweest. Voor verschillende straten worden ook nog vrijwilligers gezocht. Kijk welke straten nog vrij zijn op de website.
Opgeven als vrijwilliger kan door een mail te sturen naar Nicole Koekkoek, nksce@outlook.com of geef je mailadres door op het zwembad.


www.zwembadsteenderen.nl