Repair Café: Rollatorcheck

HENGELO - Het Repair Café organiseert samen met Sensire en dit jaar ook met de ANWB en de Hulpdienst Hengelo en Keijenborg een rollatorcheck. Deze vindt plaats op vrijdag 10 mei van 13.00 tot 15.00 uur in het 'Olde Rusthuis' aan de Kastanjelaan in Hengelo.

Een fysiotherapeut, de ANWB en de Hulpdienst Hengelo en Keijenborg zijn aanwezig om advies te geven over het gebruik en het handig omgaan met een rollator. De reparateurs van het Repair Café staan klaar om de rollator na te kijken en kleine noodzakelijke reparaties uit te voeren. Tijdens het wachten is er tijd voor een praatje met een kopje koffie of thee. Met deze actie willen de vrijwilligers ervoor zorgdragen dat er veilig omgegaan kan worden met de rollator zodat ongelukken kunnen worden voorkomen.
Tot ziens op vrijdag 10 mei van 13.00 tot 15.00 uur in het 'Olde Rusthuis' te Hengelo.


Bingo in de Keijkamer

KEIJENBORG – Op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur, is er in Dorpshuis de Horst in Keijenborg de Keijkamer. De koffie staat klaar en de gezelligheid maken de mensen zelf. Op donderdag 9 mei is er vanaf 10.00 uur tot 12.30 uur weer bingo in de Keijkamer.