NoaLies viert feest!

HOLTEN/STEENDEREN – Dagbesteding NoaLies besteedt aan haar vijfjarig jubileum twee dagen aandacht met leuke activiteiten. Vrijdag 24 mei wordt het jubileum gevierd met een receptie voor genodigden, maar woensdag 22 mei is helemaal voor de mensen van NoaLies en de betrokken familie, vrienden en kennissen. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 tot 12.00 uur voor een ieder die graag een kijkje wil nemen of NoaLies wil komen feliciteren op de hoofdlocatie in Holten aan de Oude Stationsweg 13 W.

Als ervaringsdeskundige met hart voor de zorg is Erik Zwoferink vijf jaar geleden NoaLies begonnen. Een plek creëren voor mensen die tussen wal en schip raken, die overschat of juist onderschat worden. Dat is de reden waarom Erik een dagbesteding op wilde zetten waar dingen mogen in plaats van moeten. Een plek waar de cliënt centraal staat, een huiselijke sfeer is, waar mensen individueel in groepsverband worden begeleid, de groep niet groot is, persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk is, geen specifieke doelgroep is en er wordt gekeken naar de mogelijkheden per persoon.

Vandaag de dag bestaat NoaLies uit drie locaties: de hoofdlocatie aan de Oude Stationsweg in Holten, een tweede welke zich in ontmoetingscentrum De Kei in Steenderen bevindt en de derde is gelokaliseerd in het centrum van Holten. De ambulante hulpverlening wordt geboden vanuit 'JIJ bent uniek', wat is ontstaan vanuit NoaLies en is daardoor zeer nauw verbonden. De visie van NoaLies blijft zichtbaar en merkbaar in alle locaties en ook zeker in de ambulante hulpverlening.

Het team van NoaLies is altijd bezig met vernieuwingen en verbetering. Dit is nodig om optimale zorg te kunnen bieden. In de nabije toekomst gaat ze op de zaterdag van start met een jongerengroep. De intentie is de jongeren een gezellige, ontspannen, sportieve en educatieve dag te bieden.


www.noalies.nl/dagbesteding/