Foto: PR
Foto: PR

Speciale clinics in voorbereiding op de Buddy Obstacle Run

WARNSVELD - Op 29 juni staat de tweede editie van de Buddy Run gepland. Een sportief evenement in een natuurgebied in de omgeving van Warnsveld waar uitdagende hindernissen oprijzen tussen de bomen en rond het water én waarmee aandacht wordt gevraagd voor de slopende stofwisselingsziekte Batten. Speciaal voor iedereen die graag meedoet, maar het nog wel een beetje spannend vindt, geeft Marc Hoffman op 18 en 26 mei een clinic over hoe je dat nou aanpakt.

Tijdens de clinic neemt Hoffman de deelnemers mee langs het parcours en laat hen enkele hindernissen oefenen. Verder geeft hij uiteraard tips over het nemen van de hindernissen. Ook worden er oefeningen gedaan om straks zo fit mogelijk aan de start van de Buddy Run te verschijnen. De nadruk in de Buddygroep ligt op het samenwerken.
Om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden kun je kiezen uit een familiegroep voor ouders/begeleiders en kinderen, een groep voor de reguliere sporters en een groep voor buddy's. De clinics voor de familie starten om 09.00 uur en om 10.30 uur (minimaal 1 ouder/begeleider per twee kinderen), waarbij spelenderwijs een aantal oefeningen/hindernissen worden gedaan. De clinics voor de 6/9 kilometer lopers starten om 12.00 en 14.00 uur, waarbij het hele parcours gelopen wordt inclusief uitleg en tips. Ditzelfde gebeurt tijdens de clinics voor de buddy's groep, die om 16.00 uur plaatsvinden, alleen zal hier meer de nadruk liggen op samenwerken.
Inschrijven voor een clinic kan via e-mail. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per deelnemer (vol is vol) en komt geheel ten goede aan de bestrijding van de ziekte Batten. Wie lid is van één van de trainingspartners van de Buddy Obstacle Run (check: buddyrun.nl/training) en mee heeft gedaan aan de clinic, kan informeren naar de mogelijkheid om tien procent korting te krijgen op het startbewijs van de Buddy Obstacle Run.


info@buddyrun.nl

Marc Hoffman met kinderen. Foto: PR