Teamfoto Gerritsen Grafmonumenten met geheel rechts Alex Gerritsen. Foto: PR
Teamfoto Gerritsen Grafmonumenten met geheel rechts Alex Gerritsen. Foto: PR

Open dag in de steenhouwerij van Gerritsen Grafmonumenten

BAAK - 'Worden jullie niet somber van dit werk?'. Deze vraag wordt de medewerkers van Gerritsen Grafmonumenten met regelmaat gesteld. Maar hoewel het werk altijd te maken heeft met emoties heeft ieder teamlid liefde voor het vak.

12,5 jaar geleden begon Alex Gerritsen zijn eigen onderneming. Hij had zich in 15 jaar het vak van steenhouwer eigen gemaakt door theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Alex opende in Velp een showroom en werd gedreven door de visie dat er voor ieder budget een gedenkmonument mogelijk moet zijn. Zo hebben er al heel wat nabestaanden kennis kunnen maken met de mogelijkheden van natuursteen, hout, glas, RVS en cortenstaal: alles is mogelijk.

Sinds november 2016 is Gerritsen Grafmonumenten in Baak gevestigd. Showroom en werkplaats op één locatie. Een droom die realiteit is geworden. Het team dat in de loop der jaren flink is uitgebreid heeft de gezamenlijke passie om met elkaar waardevolle monumenten te maken. Dat alles begint door goed te luisteren naar de wensen van de klant. Waarna de allround steenhouwers met hamer en beitel prachtig vakwerk afleveren.

Showroom en werkplaats op één locatie

Open dag
Benieuwd hoe het werken in een steenhouwerij gaat? Kom dan zaterdag 11 mei naar de open dag. Tussen 10.00 en 15.30 uur is iedereen van harte welkom aan de Zutphen Emmerikseweg 103C te Baak.