Turnsters van de vierde divisie (v.l.n.r.) regiokampioen Imme, Lynn, Silke, Chayenne, Emma en Elise tijdens de voorrondes. Foto: Mandy Mennink
Turnsters van de vierde divisie (v.l.n.r.) regiokampioen Imme, Lynn, Silke, Chayenne, Emma en Elise tijdens de voorrondes. Foto: Mandy Mennink

DOG Baak Turnster Imme IJsseldijk regiokampioen

BAAK - Het waren weer spannende tijden voor de selectieturnsters van DOG Baak. De turnsters van de 5de divisie turnden hun laatste plaatsingsronde voor de regiofinales. De turnsters van de 4de divisie hadden die drie voorrondes er al op zitten en streden afgelopen zaterdag in de regiofinale in Doetinchem. Imme IJsseldijk werd regiokampioen en zeven turnsters behaalden de regiofinale.

Zaterdag 31 maart mochten alle veertien turnsters van de 5de divisie hun laatste voorronde turnen. Hier werd bekend gemaakt wie zich zou plaatsen voor de regiofinale op 18 mei in Didam. Alle turnsters hebben uitstekend gepresteerd. Louke behaalde een zilveren medaille en was zeker van een plaats in de finale. Ook Mila wist het podium te behalen, zij werd knap derde. Turnsters Elize, Kim, Diede, Bente en Ilse hebben zich ook heel knap weten te plaatsten voor de regiofinale.

Zaterdag 6 april hebben vier turnsters - uitkomend in de 4de divisie - hun regiofinale geturnd. Het niveau was erg hoog, de beste turnsters van de hele regio hadden zich verzameld. Wat een spanning, maar de meiden van DOG wist zich uitstekend staande te houden in het zeer grote deelnemersveld. Niemand heeft vroegtijdig de balk verlaten; wat een prestatie! Silke en Chayenne wisten keurig 13de en 15de te worden in hun categorie junioren supplement E.
Lynn turnde zich heel verdienstelijk naar een 9de plaats bij de senioren supplement D. Imme behaalde zelfs een gouden medaille en mag zich dit jaar regiokampioen noemen. Een topprestatie! Zeker ook de complimenten voor trainster Mandy Mennink en alle assistent-trainers.


www.dogbaak.nl

Imme IJsseldijk op het hoogste podium als regiokampioen. Foto: Mandy Mennink