Concordia'54 team 02 bestaande uit Antoon Meerbeek, teamleider Arie te Slaa, Eddo Köhler, Dennis Buunk en Dick Teunissen (ontbreekt op foto) kampioen in C3 poule C. Foto: PR
Concordia'54 team 02 bestaande uit Antoon Meerbeek, teamleider Arie te Slaa, Eddo Köhler, Dennis Buunk en Dick Teunissen (ontbreekt op foto) kampioen in C3 poule C. Foto: PR

Goede start van het jubileumjaar

HENGELO - Het biljartseizoen zit er zo goed als op voor de meesten, echter twee teams van biljartvereniging Concordia'54 mogen nog strijden voor het algeheel kampioenschap in hun klasse.
Na het succes van de spelers in de Dag-competitie, waar team 1 kampioen werd, nu ook succes in de Avond-competitie.

In de C3 poule C waar een gemiddelde wordt gespeeld van ± 1,000 tot 2,400 werd Concordia'54 team 02 bestaande uit Antoon Meerbeek, teamleider Arie te Slaa, Eddo Köhler, Dennis Buunk, en Dick Teunissen (ontbreekt op foto) kampioen.
In de C3 poule D werd Concordia'54 team 04 bestaande uit teamleider Eef Beek, René Franke, Martin Koster, Dennis Buunk en Jan Roelofsen kampioen.

Als deze teams de finaleronde niet als laatste eindigen mogen ze naar het Gewest Noord Oost Nederland om aan de Gewestelijke wedstrijden deel te nemen. Dus Concordia'54 is verzekerd van één afgevaardigde in het Gewest. Als ze deze wedstrijden weten te winnen is de Nationale finale in Nieuwegein het slotstuk.

Concordia'54 is zeer verguld met de prestaties van deze twee teams en wensen hun dan ook veel succes toe. Een betere start van het jubileumjaar had de vereniging niet kunnen wensen.

Tevens gaan er stemmen op om een Open toernooi voor koppels te gaan spelen voor Driebanders. Een team bestaat dan uit twee liefhebbers van het populaire spel driebanden, die geen lid hoeven te zijn van Concordia '54. Als het concreet wordt, zal er nog gecommuniceerd worden in de regiobladen. Gedacht wordt om dit te doen in de laatste twee weken van augustus.

Concordia'54 team 04 bestaande uit teamleider Eef Beek, René Franke, Martin Koster, Dennis Buunk en Jan Roelofsen kampioen C3 poule D. Foto: PR