Tiende editie Hengelose avondwandelvierdaagse

HENGELO - Met al het mooie weer van de afgelopen weken is het bij de organisatie van de Avondwandelvierdaagse Hengelo weer flink gaan kriebelen. Zij zijn gestart met de voorbereidingen voor de tiende editie van de Avondwandelvierdaagse van 4 juni tot en met vrijdag 7 juni. "Zeker omdat het ons 10-jarig jubileum is, gaan we er een spetterend evenement van maken, met een geweldige opening!"

De organisatie zorgt voor mooie wandelroutes en de sponsoren zullen de wandelaars weer van het een en ander voorzien. De trouwe schare vrijwilligers zorgt weer voor veilige wandelingen en ondersteuning tijdens de vijf en tien kilometerroutes. De eerste drie avonden is de start tussen 19.00 en 20.00 uur.
Op vrijdag zal de tien kilometer om 18.00 uur en de vijf kilometer m 18.30 uur starten. Bij terugkomst van de wandelaars zal eerst de prijsuitreiking plaats vinden, waarna onder begeleiding van de Hengelose muziekkorpsen de intocht plaatsvindt. Bij terugkomst kan men de medailles in ontvangst nemen. De afsluiting is in de kantine van Pax met DJ Jeffrey. De beentjes mogen van de vloer gaan. De organisatie wil in de categorie groepen meer aanmeldingen. Gemiddeld wandelen er 700 a 750 wandelaars met dit evenement mee. Hopelijk overtreft dit jaar het aantal lopers.
Bij de groepen heeft OBS Rozengaardsweide afgelopen jaar voor de derde keer de eerste prijs in de wacht gesleept en daarmee de wisselbeker mee naar huis genomen. "We hebben dus weer een mooie nieuwe wisselbeker aangeschaft voor de eerste prijs. Verder starten we natuurlijk weer vanaf het Elderink, bij Pax. Deze hebben we weer bereid gevonden om van hun schitterende locatie gebruik te mogen maken."
De voorinschrijving op 28 en 29 mei tussen 19.00 en 20.00 uur, zal dit jaar weer in de kantine bij Pax aan de Elderinkweg 5 zijn. Bij de voorinschrijving 5 euro per persoon, inschrijven op 4 juni is 6 euro per persoon. Wie lid is van de wandelbond en in het bezit van een bondspasje, krijgt 1 euro reductie.
Het is mogelijk 1, 2 of 3 dagen te wandelen. Bij 1 of 2 dagen zijn de kosten 4 euro, dit is inclusief een medaille. Voor drie dagen is het 6 euro per persoon. De organisatie hoopt veel wandelaars te mogen verwelkomen. Tot de 28 of 29 mei.


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 28 februari was in zaal Den Bremer de vierde speelavond van de vijfde ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst. De uitslag van deze speelavond was als volgt: Lijn A: 1. An Wortel en Paul Niks 60,94%, 2. Dinie Hartelman en Ruud Bijloo 55,21%, 3. Marijke Hilderink en Emmy Stegeman 54,17%. Lijn B: 1. Ineke van den Berg en Wilbert van den Berg 63,33%, 2. Truus Mortier en Harrie Pelgrom 61,25%, 3. Diny Hoftijzer en Agnes Pietersen 59,17%. Lijn C: 1. Ab Boers en Henk Boers 65,94%, 2. Karen Notten en Erica Schut 64,06%, 3. Els Westerhof en Joop Rutten 59,69%. Op donderdag 21 maart is de volgende speeldag (laatste speeldag van vijfde ronde). Afmelden voor de volgende speeldag minstens voor 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-53548080.