Trio Sandra Vanreys bestaat uit (v.l.n.r.) Pauline Duurland, Sandra Vanreys en Marius Duurland. Foto: Harrie Ligtvoet
Trio Sandra Vanreys bestaat uit (v.l.n.r.) Pauline Duurland, Sandra Vanreys en Marius Duurland. Foto: Harrie Ligtvoet

Sandra Vanreys: Nederlands beste countryzangeres in de Hengelose Remigiuskerk

HENGELO - Een muzikale alleskunner, dat is Sandra Vanreys. Al ruim dertig jaar actief in de muziek, met vele successen, cd's en prijzen op haar naam. Ze begeleidde diverse deelnemers aan The Voice en The Voice Kids, onder wie winnares 2013 Laura van Kaam. Maar er loopt één rode draad door haar loopbaan: countrymuziek. Zelfs in de VS, in country-stad Nashville, wist ze alle harten te stelen. Op zaterdag 30 maart is ze in de Hengelose Remigiuskerk. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Sandra Vanreys wordt vaak vergeleken met de legendarische Amerikaanse zangeres Emmylou Harris. Pure, glasheldere countrysongs, die regelrecht het hart binnenkomen. Zij zingt prachtige liedjes van beroemde singer-songwriters zoals Paul Simon, Ilse de Lange en natuurlijk Emmylou Harris en is meermalen uitgeroepen tot Nederlands beste country-zangeres.

Country én meer
Vanreys (geboren en getogen in Aalten) treedt in allerlei formaties op. Op zaterdag 30 maart wordt ze in de Hengelose Remigiuskerk begeleid door Pauline Duurland (zang, viool, mandoline, thin wistle) en Marius Duurland (zang, contrabas, gitaar). Ze brengen gevarieerd programma met folk, Ierse blues, bluegrass en natuurlijk heel veel country. Motto: Country én meer!
In de monumentale Hengelose Remigiuskerk komt de Nederlandse Emmylou Harris ongetwijfeld prima tot haar recht.
Kaarten kosten 10 euro en zijn bij de voorverkoopadressen en de website verkrijgbaar.


www.vriendenhengelose remigiuskerk.nl