Winnende teams van het schoolhandbaltoernooi door SV Quintus. Foto: Marco Dolphijn
Winnende teams van het schoolhandbaltoernooi door SV Quintus. Foto: Marco Dolphijn

Leeuwtjes en Luipaarden van De Leer winnen schoolhandbaltoernooi

HENGELO – Het schoolhandbaltoernooi, georganiseerd door SV Quintus voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 6 werd gehouden op vrijdag 8 maart in Sporthal de Kamp. Er was heel veel animo voor dit toernooi, met 21 teams van gemiddeld 10 kinderen.

De teams van de scholen uit Hengelo, Keijenborg en Bekveld hadden zich aangemeld. Daar werden in de week voorafgaande aan het toernooi, door de sportcoaches van de gemeente Bronckhorst gymlessen gegeven in de handbalsport, een hele mooie samenwerking.

Er werd gespeeld in twee poules, een voor de groepen 3 en 4, en een voor groep 5 en 6. Boven, in het sportcafé stonden oud-Hollandse spelletjes, zodat voor de niet-spelende teams de wachttijd tussen de wedstrijden door op een gezellige manier werd ingevuld.

Het toernooi was weer geslaagd, mede dankzij de enthousiaste kinderen en ouders en de vele vrijwilligers van SV Quintus. Bedankt, zonder deze hulp is een toernooi niet mogelijk.

De jeugd van Quintus handbalt op de vrijdagmiddag in Sporthal de Kamp, van 17.00 tot 18.00 uur. Enthousiaste kinderen mogen vier keer meetrainen. Meer informatie via info@svquintus.nl.

Uitslagen:
Groep 3/4:
1. De Leeuwtjes (De Leer), 2. De Bliksemschichten (Rozengaardsweide), 3. Peer van de Leer, 4. St. Bernardus 1, 5. St. Bernardus 2, 6. Bekveld 2, 7. Pierson 1, 8. Leer de Beer (De Leer).

Groep 5/6:
1. De Luipaarden (De Leer), 2. De snelle rakker (Pierson), 3. Bekveld 1, 4. De Sterke Tijgers (De Leer), 5. De Handballetjes (St. Bernardus), 6. De Kiwi's (De Leer), 7. I Love Handballers (Rozengaardsweide), 8. Gouden Handbalsters (St. Bernardus), 9. De Knallende Beestenbende (De Leer), 10. Pierson 2, 11. De Knallers (De Leer), 12. De Sterren (De Leer).


www.svquintus.nl