Borstcrawlcursus in het Burg. Kruijffbad in Steenderen. Foto: PR
Borstcrawlcursus in het Burg. Kruijffbad in Steenderen. Foto: PR

Zwembad Steenderen inventariseert: welk aanbod in het nieuwe seizoen?

STEENDEREN - Het Burg. Kruijffbad in Steenderen staat al jaren bekend om de vele activiteiten en het grote doelgroepenaanbod. Ieder jaar wordt gekeken welke onderdelen van het doelgroepenaanbod moeten blijven of aangepast, en welke nieuwe onderdelen eventueel opgestart kunnen worden.

Zo was het Ouder-en-kind-zwemmen en zeker ook de professionele Borstcrawlcursus vorig jaar erg succesvol; is er dit jaar weer voldoende belangstelling? En op welke dagen? Zwemles voor volwassenen? Zwemles voor kinderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken? Is er misschien interesse voor een extra ochtendopening vanaf 7 uur, of een extra avond aquasport?

Ga naar de website en vul nu de enquĂȘte in.
Het zwembad in Steenderen opent op vrijdag 19 april om 13.00 uur, op Goede Vrijdag.Houd de website in de gaten, want binnenkort start de voorverkoop.


www.zwembadsteenderen.nl


Geniet van een winterwandeling

VORDEN - Op zondag 17 februari organiseren vrijwilligers van Kasteel Vorden een gezellige winterwandeling van zo'n 6,5 kilometer door het buitengebied van Vorden. De wandeling start en eindigt bij 't Kasteelhaantje. Starten kan vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur. De kosten voor deze wandeling zijn 7,50 euro per persoon, inclusief koffie met lekkers, een kop huisgemaakte erwtensoep en de wandeling. Ook de hond is van harte welkom om mee te wandelen.