Vrouwen leren over beter slapen

STEENDEREN - Vrouwen van Nu Steenderen nodigt iedereen uit voor een informatieve avond over slapen en slaapproblemen. Het is een open avond. Wie belangstelling heeft, is van harte welkom op maandagavond 11 februari in Het Anker. Aanvang 19.45 uur. Marijke te Hennepe, psycholoog, vertelt over beter slapen en minder piekeren. Ze heeft beloofd dat het geen saaie lezing gaat worden maar een soort van quiz, waarbij de aanwezigen veel informatie en tips krijgen en er alle gelegenheid is om vragen te stellen.


Bibliotheek zoekt vrijwilligers

REGIO - Steeds vaker doet Bibliotheek West-Achterhoek een beroep op vrijwilligers. Veel maatschappelijke diensten en activiteiten kunnen zij alleen uitvoeren met hulp van enthousiaste en zeer gewaardeerde vrijwilligers. Op dit moment is er dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers, waaronder als gastheer/vrouw in een van de vestigingen maar ook als taalvrijwilliger of om andere te helpen met computervaardigheden. Zie de website voor meer informatie.


bibliotheekwest achterhoek.nl/service/overons/vrijwilligers


Toeristisch Platform presenteert plannen

HENGELO/KEIJENBORG - Het Toeristisch Platform Hengelo & Keijenborg nodigt ondernemers, verenigingen en stichtingen uit om op maandag 11 februari naar zaal Langeler te komen. Hier presenteert het platform de plannen die zijn voortgekomen uit een enquĂȘte onder inwoners van beide dorpen. "Daarnaast willen we ook graag de wensen van ondernemers, vereniging en stichtingen horen", zegt voorzitter Jan Jansen. "Uiteindelijk doen we dit voor iedereen in Hengelo en Keijenborg."