Flinke opbrengst voor de dovenschool na koekactie

STEENDEREN – 'Dove kinderen moeten ook kunnen meedoen', was de kop boven het artikel van vorige week. Hierin werden de inwoners van Steenderen e.o. opgeroepen om koeken te kopen voor dove kinderen in de Dominicaanse Republiek met als doel het realiseren van een mediatheek op de dovenschool Santa Rosa in Santa Domingo. De opbrengst bedroeg dit jaar inclusief de vermeerdering door Wilde Ganzen 3.365 euro.

De actie is weer geslaagd, na veertien jaar dragen de inwoners van Steenderen deze Stichting nog steeds een warm hart toe. De opbrengst, een heel mooi bedrag, wordt door de Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek gebruikt om een mediatheek in te richten en zo mogelijk een gedigitaliseerde bibliotheek op de bovengenoemde dovenschool.
De stichting is heel dankbaar en trots dat zij al jarenlang een beroep kan doen op een grote groep vrijwilligers die ieder jaar weer vol goede moed met de koeken onder de arm er op uit trekken. Dat men meedenkt en oplossingen aandraagt, wordt erg op prijs gesteld. Zonder hen was het niet mogelijk om deze actie te houden. De vrijwilligers, maar ook de mensen van de Seven Steenen, de Coop en de Welkoop worden bedankt voor hun enthousiaste medewerking.
Wie interesse heeft zitting te nemen in het bestuur, kan bellen naar Chris van den Brink voor alle informatie, 06-51571076. Of kijk op de website.


www.domrep.nl


Praat mee met de VVD

BRONCKHORST - De VVD wil meer in contact komen met de burgers van Bronckhorst. Meer weten wat er speelt, meer weten waar problemen zijn, meer weten waar burgers enthousiast over zijn. Tijdens de maandelijkse inloopavonden is iedereen van harte welkom. Deze avonden zijn steeds voorafgaand aan de fractievergadering en vinden plaats in het gemeentehuis. De eerstvolgende inloopavond is dinsdag 12 februari tussen 19.00 – 20.30 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres. Mailen om een andere datum in te plannen kan ook.


t.lusink@bronckhorst.nl