Reborn en Jubal brengen gezamenlijk nummers uit de top2000

BAAK/VORDEN - Afgelopen zondagmiddag is er in 't Kulturhus in Vorden een succesvol concert uitgevoerd door Muziekvereniging Jubal en Reborn. Beide verenigingen komen uit Wichmond/Vierakker en hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke uitvoering.

In een volle zaal kwamen de klanken van de top 2000 uit de instrumenten van Jubal en de stemmen van Reborn tot een mooi samenwerkend geheel.
Het jeugdorkest van Jubal mocht het concert openen met Hedwig's Theme, bekend van de film Harry Potter. Waarna de harmonie en het koor een aantal nummers gezamenlijk brachten waaronder: 'Can you feel the love tonight' en Venus. Jubal bracht 'Hallelujah' ten gehore met als solist Verena Schieven.

Na de pauze trapte Reborn af met 'Thank you for the music', waarin een vijftal dames de solo partij zongen. Als slotlied van Jubal mocht de nummer 1 van Top 2000 uiteraard niet gemist worden en dat was 'Bohemian rhapsody'.

Na de dankwoorden van de beide voorzitters werd de middag gezamenlijk afgesloten met 'Tranen gelachen' van Guus Meeuwis. Als dank van het publiek kregen beide verenigingen een staande ovatie. Het was samenwerking van beide kanten waar met succes op teruggeblikt mag worden.