Gerrit te Velthuis, voorzitter VVV Bronckhorst, overhandigde symbolisch de sleutel aan de voorzitter van Stichting VVV Vorden, Grieto Zeeman. Foto: PR
Gerrit te Velthuis, voorzitter VVV Bronckhorst, overhandigde symbolisch de sleutel aan de voorzitter van Stichting VVV Vorden, Grieto Zeeman. Foto: PR

VVV-vrijwilligers in een zonnetje

VORDEN - Op 7 januari is tijdens een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst de overgang van VVV Bronckhorst naar VVV Vorden gevierd en werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Het oude bestuur werd hartelijk bedankt en het nieuwe bestuur van VVV Vorden werd aan iedereen voorgesteld en verwelkomd. Gerrit te Velthuis, voorzitter VVV Bronckhorst, overhandigde symbolisch de sleutel aan de voorzitter van Stichting VVV Vorden, Grieto Zeeman.

VVV Bronckhorst is nu Stichting VVV Vorden

Op de bijeenkomst werd grote waardering uitgesproken voor alle vrijwilligers (in totaal meer dan 50 in getal), die zich in 2018 hebben ingezet om de toeristen een warm welkom te bieden, en dat in 2019 met nieuw elan zullen doen. Denk daarbij aan mensen die de winkel verzorgen, de routes controleren, de websites bijhouden, de arrangementen maken, zich als gids inzetten en ga zo maar door.


Cees Roorda hangt in Galerie 21

DREMPT/BREEDENBROEK – Cees Roorda exposeert zijn schilderijen van 19 januari tot en met 10 februari in Galerie 21 aan de Terborgseweg 21 (hoek Den Dam) in Breedebroek. De galerie is geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 17.30 uur.

WildlifeArt kunstschilder Cees Roorda is vanaf 1973 fulltime kunstenaar. Kenmerkend voor het werk van de klassieke kunstschilder zijn de zorgvuldige combinaties van de drie elementen, compositie en gedetailleerde uitdrukking.
Roorda's geduldige penseel maakt de kleinste veertjes zichtbaar. Hij toont de dieren in hun natuurlijke omgeving. Hij werkt met olieverf, aquarel en gouache.

Naast de schilderijen van Cees Roorda, toont Natasja van den Eng haar beelden in steen en brons en Elly van der Graaf haar sieraden.


www.galerie-21.nl

http://www.ceesroorda.nl/