Gert te Slaa ontvangt namens de vrijwillige chauffeurs van De Bleijke de Bronckhorster koek van burgemeester Marianne Besselink. Foto: Jeroen Garritsen
Gert te Slaa ontvangt namens de vrijwillige chauffeurs van De Bleijke de Bronckhorster koek van burgemeester Marianne Besselink. Foto: Jeroen Garritsen

Chauffeurs De Bleijke krijgen koek van de burgemeester

HENGELO – Burgemeester Marianne Besselink kwam op bezoek bij de vrijwillige chauffeurs van De Bleijke in Hengelo. Zij bood de chauffeurs een koek van Bronkhorst aan, vanwege hun jarenlange vrijwillige inzet.

De burgemeester legt verschillende bezoeken af bij bewoners uit Bronkhorst die opvallen in de gemeente, zoals een mooie sportprestatie of mensen die zich al jaren voor andere inzetten. Deze mensen of groepen worden vereerd met een koek uit Bronckhorst.

Inzet van vele vrijwilligers in De Bleijke wordt gewaardeerd

Dit keer vielen de vrijwillige chauffeurs van De Bleijke bus op door de nieuwe bus, die door Stichting Vrienden Van aan de Bleijke was geschonken.
Zij brengen en halen elke dag de bezoekers naar de dagactiviteit en verzorgen de rondritten voor de bewoners van De Bleijke.

De koek werd gelijk aangesneden en smaakte voortreffelijk. Dit keer waren de chauffeurs opgevallen, maar De Bleijke heeft heel veel vrijwilligers.
En al deze mensen zetten zich in voor de bewoners. Door hen is het ook mogelijk om een actief programma te maken.

Het bestuur van De Bleijke dankt allen hiervoor en wenst iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.


Bingo!

TOLDIJK – De seniorensoos Ons Contact begint het nieuwe jaar met een spelletje voor jong en oud, namelijk met een Bingomiddag op woensdag 9 januari om 14.30 uur in zaal Den Bremer.

Elke deelnemer aan de middag neemt zelf een cadeautje mee. Daarnaast staat de traditionele verloting op het programma.