Kerkbalans 2019 komt er aan

HENGELO - De voorbereidingen voor de actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Het thema van de actie is dit jaar: 'Geef voor je Kerk'. Tussen 19 januari en 2 februari 2019 worden brieven verstuurd met het verzoek om bij te dragen.

Net als voor een huishouden is een gezonde financiƫle situatie belangrijk voor de kerk. Daarom wordt elk jaar aan alle parochianen en/of gemeenteleden om een bijdrage gevraagd. Het is een vrijwillige bijdrage, maar de gezamenlijke Kerken in Hengelo Gld. kunnen niet zonder.
De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiƫle basis voor de kerk/parochie. De gezamenlijke kerken hopen dan ook dat ze weer op iedereen mogen rekenen. Dankzij deze bijdrage kunnen de belangrijke taken worden vervuld en nieuwe plannen gemaakt.


Resultaten lezersonderzoek

REGIO - In juli en augustus 2018 is het lezersonderzoek uitgevoerd onder lezers van de veertien edities van Achterhoek Nieuws. De vragenlijsten zijn opgenomen in alle veertien papieren edities en konden geretourneerd worden via een gratis antwoordnummer. Daarnaast kon online worden meegedaan via de website van de edities. In totaal hebben 1971 lezers van alle veertien edities de vragenlijst helemaal ingevuld. Hiervan hebben 130 deelnemers de editie 'Contact Bronckhorst Midden' beoordeeld. Wij willen de deelnemers hiervoor hartelijk danken!


Lees verder op pagina 10