Inschrijving Kunst4daagse in Bronckhorst 2020 geopend

BRONCKHORST – De jaarlijkse Kunst4daagse Bronckhorst is een uniek evenement dat de ruim 100 kunstenaars en hun uiteenlopende vormen van kunst binnen de gemeente Bronckhorst met elkaar verbindt. De 14de editie in 2020, vindt plaats vanaf Hemelvaartsdag donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei.

Op verschillende locaties zoals atelier, horecagelegenheid, kerk, huiskamer en (achter) tuin, toont de kunstenaar, amateur of professioneel, zijn of haar werk. Er is onder andere beeldhouwwerk, teken -en schilderkunst, sieraden, keramiek, tassen, fotografie, handwerkproducten van hout en (wol)vilttechnieken te zien.

De werkgroep kunst4daagse is weer gestart met de organisatie en nodigt hierbij kunstenaars van alle disciplines uit zich voor komend jaar in te schrijven. Ook kunstenaarsgroepen en galeries zijn van harte uitgenodigd. Kunstenaars van buiten Bronckhorst zijn ook welkom mits zij binnen de grenzen van de gemeente, over een expositieruimte beschikken.

Het inschrijven gaat via de website www.kunst4daagsebronckhorst.nl, onder het kopje 'Meld me aan'. Let op; de inschrijving sluit op 15 januari. Komend jaar zijn alle exposanten te bewonderen via vier (fiets)routes die expliciet beschreven worden in de, inmiddels bekende, brochure.

Voor een indruk van de routes en deelnemers van het afgelopen jaar verwijst de werkgroep graag naar de website.


kunst4daagse bronckhorst.nl