Winnaars kunnen genieten van een diner voor 2. Foto: PR
Winnaars kunnen genieten van een diner voor 2. Foto: PR

Hengelose ondernemers bundelen krachten

HENGELO - De Hengelose Ondernemersvereniging (HOV) zorgt voor goede contacten tussen diverse instanties zoals bijvoorbeeld de gemeente, politieke partijen, ondernemersfondsen, Vitale Kern Hengelo en tussen de ondernemers zelf. Voor de decembermaand is een nieuwe actie bedacht: Het Diner voor 2.

Bij diverse ondernemers is een diner voor 2 te winnen. In hiervoor in aanmerking te komen: zet op de kassabon naam en telefoonnummer en doe deze in de daarvoor bestemde bus. De winkelier/ondernemer trekt hier aan het einde van het jaar een winnaar uit en belt zelf de winnaar. Op 15 januari worden de gelukkige prijswinnaars met hun tafelgenoot om 18.30 uur verwacht in de gelagkamer van Partycentrum Langeler voor een geheel verzorgde avond met alle prijswinnaars.

Bij de volgende ondernemers is een diner voor 2 te winnen: Schoenmode Hermans, Slotboom Tweewielers, Enorm , Bakkerij Hengelo, Plus Eland , Martine Hair + Beautysalon, Hema Hengelo, Blooms and More, Charity Shop en Litania's blijheid, Goossens Atomica, Welkoop Hengelo, De Spannevogel, 't Bakhuus Langeler.

De HOV zorgt voor de gezellige aankleding van het dorp. 's Zomers de mooie en kleurige bloembakken aan de lantaarnpalen en in dit jaargetijde de kerstbomen en de sfeerverlichting. Ook de Sinterklaasintocht en de Zwarte Markt (een jaarlijkse happening die net buiten het dorp wordt gehouden) zijn activiteiten van de HOV. Daarnaast ondersteunt de HOV vele evenementen die door anderen georganiseerd worden zoals het Dweilorkestenfestival, Winterspleinenfeest, Koningsdag, et cetera.

De decemberactie is eveneens op initiatief van de HOV en bedoeld voor de consument. Koop geschenken bij bovenstaande ondernemers om een kans te maken om 15de januari aan een lekker diner!