Koekactie Jubal

BAAK/WICHMOND - Om de kas te spekken, houdt Muziekvereniging Jubal de jaarlijkse koekactie. Op vrijdagavond 4 oktober en zaterdag 5 oktober komen leden van de vereniging langs met overheerlijke kruidkoeken, die zijn gebakken door de plaatselijke bakker Besselink. Zij hopen op een goede verkoop aan de deur.


Ont-moeten met Henk Vriend

VORDEN - Op 6 oktober om 19.00 uur is er weer een Ont-moeten in de Voorde aan de Kerkstraat 15 in Vorden. Henk Vriend zal vertellen wat bij hem een bijzondere indruk maakte tijdens zijn recente fietstocht door Israƫl. Rond 19.45 uur is er koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Een vriend of buur is ook van harte welkom. Ook al kom iemand maar een enkel keertje.


Vordense ouderen zingen mee

VORDEN - Een lieve juf, een vrolijke bakker en een muzikale dominee zijn de hoofdpersonen in een prachtig programma vol bekende liedjes. Marijke Slagman, Ben van der Velden en Mar van der Velden verzorgen op vrijdag 11 oktober een mooie voorstelling voor ouderen vol levensliedjes en zelfs met een beetje aardrijkskunde.

De juf is dol op zingen en ze kent ook tal van liedjes, maar het geheugen laat haar nog wel eens in de steek. Dat levert hilarische sketches op, maar gelukkig schieten de altijd zingende bakker, de dominee en het aanwezige publiek haar te hulp. De Juf, de Bakker en de Dominee voeren hun programma, dat uitnodigt tot meezingen, op in het Dorpscentrum/de Soos. De aanvang is 14.00 uur.

Senioren Vereniging Vorden stelt daar alle Vordense ouderen in de gelegenheid kennis te maken met de Vereniging. Nieuwe leden kunnen zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij Herman Lensink, tel. 0575-492068, e-mail hermanlensink@hetnet.nl of bij Jan Berenpas, tel. 0575-556510, e-mail j.a.berenpas@gmail.com. De contributie bedraagt 25 euro per jaar.