Bruna Vorden is een van Nederlands beste Bruna's

VORDEN – Jaarlijks wordt er bij de Bruna winkelketen een competitie gehouden welk Bruna filiaal de beste is van Nederland. Dit jaar mocht Bruna Vorden de derde plaats opeisen. De ruim 250 winkels werden gejureerd door het Bruna hoofdkantoor op meerdere factoren zoals omzet, vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het personeel. Dronten en Surhuisterveen hebben de eerste en tweede plek behaald.

De competitie, die bepaalt welk Bruna filiaal het beste is, speelt zich gedurende het hele jaar af. Na een aantal voorrondes volgt een finaleronde met nog twaalf genomineerden. Een aantal weken geleden stond Bruna Vorden nog in de top 25. "Toen we in de top 5 kwamen werd het toch wel spannend", vertelt filiaalmanager Carmen Rondeel. Het personeel verwachtte niet om op de derde plaats te eindigen. Carmen laat enthousiast weten: "Er zijn zoveel mooie Bruna winkels, ik ben heel trots op ons team en dat wij dit bereikt hebben!".

De beste Bruna van Nederland die zich in Dronten bevindt wint naast een trofee ook nog een cheque van duizend euro om iets leuks mee te doen met het team. Ondanks dat het Vordense filiaal geen prijs heeft ontvangen laat eigenaresse Carmen Rondeel weten dat ook zij een leuk uitje gaan boeken. "Dit uitje is zeer verdiend".