Twee bijzondere extra acts tijdens Zomerfeesten

VORDEN - Nog maar een paar weken en dan barst in Vorden het Zomerfeest weer los! Zoals al vermeld zal dit een geheel vernieuwde editie worden en aan het toch al indrukwekkende programma heeft de organisatie er nog twee fantastische acts aan het zaterdagprogramma toegevoegd.

Zo zal er 's middags een heuse bigband op het podium in de grote tent staan en zullen de DDF Crew aan het theaterprogramma toegevoegd worden. Deze winnaars van Holland Got Talent geven een wel heel andere dimensie op 'touwtjespringen' . Ze treden over de hele wereld op en nu dus ook in Vorden!

Aanmelden Zomermarkt
Er kan nog aangemeld worden voor de Zomermarkt en de Kids Zomermarkt via e-mail. Tijdens de zomermarkt zal ook het NK standwerkersconcours plaatsvinden. Nadien lekker genieten van Kids Rock en Beugelrock.


bruna.vorden@xs4all.nl


Openluchtdienst in de 'Groene Kathedraal'

VORDEN - Zondagmorgen 7 juli om 10.00 uur is er een openluchtdienst in de zogenoemde Groene Kathedraal aan de Vordensebosweg achter kasteel Vorden. Op deze plek kun je heerlijk in de schaduw zitten en ook van de eventuele wind heb je daar geen hinder.

In deze viering zal Geert Mollema uit Veenendaal voorgaan en hij zal het hebben over het thema 'Jij bent geliefd'. Verder is er muzikale medewerking van de Vordense band Spirit en er zullen mooie en bekende liederen gezongen worden die ook door de band zullen worden begeleid. Ook is er een kinderactiviteit en creche voor de kleintjes.

Dus er is voor een ieder van jong tot oud genoeg te beleven want de voorganger spreekt ook veel voor jongeren. Na afloop is er koffie thee en fris en er kan dan nog gezellig nagepraat worden. Er is een kleine kans dat het niet droog is, en in dat geval zal het geheel verplaatst worden naar de Vordense Dorpskerk.