Beleefweekend in Bronckhorst

BRONCKHORST - In het weekend van 20 tot en met 22 september 2019 gaat het eerste Beleefweekend van de Achterhoek in de gemeente Bronkhorst van start! Een Beleefweekend bestaat uit diverse (natuur)activiteiten, georganiseerd door lokale ondernemers, die bewoners en bezoekers kennis laat maken met de mooiste (natuur)parels en de leukste activiteiten van de gemeente. Het is de ideale manier om ieders product- en/of activiteitenaanbod zichtbaar(der) te maken bij bezoekers en bij bewoners uit het eigen gebied.

Het Beleefweekend is een initiatief van IVN Natuureducatie in samenwerking met haar partners de gemeente Bronckhorst, Stichting Achterhoek Toerisme, provincie Gelderland en de IVN Gastheren en Gastvrouwen van het Landschap. Voor de invulling zijn zij op zoek naar leuke activiteiten georganiseerd door lokale ondernemers. De activiteit kan kort of lang duren, klein of groot zijn, gratis zijn of iets kosten, en kan georganiseerd worden op het eigen terrein of daar buiten. Denk bijvoorbeeld aan een kabouterpad lopen, begeleide wandeling door het bos, schilder- of fotoworkshop in de natuur, spannend voorleesverhaal (buiten), marshmallows roosteren rond het kampvuur, huifkartocht, bierproeverij, natuurboottocht, mini-expeditie met de kano, culinaire fietsroute, op pad met de herder of buitenyoga.

De activiteit(en) kunnen worden geregistreerd via de website. Doe dit voor donderdag 4 juli en laat de benodigde gegevens achter. Er wordt vervolgens contact opgenomen.


www.ivn.nl/aanmelden-activiteit-beleefweekend-bronckhorst-2019